Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, June 20, 2011

Aku dan S.A.S.S.U

bersantai dgn adik² S.A.S.S.U .. Aida Jebat, Fina Jebat dan Bie's Jebat .. Fina finally dapat no.3 kat AF .. ok lah kan .. dari tak menang .. Hazama tetap lah pilihan hati rakyat malaysia ni .. kawwtiimmm .. heehee .. tp aku tetap dgn SASSU .. dorang best .. happening, slumber dan yg penting dorang tak sombong .. mungkin sbb aku dah kenal dorang dari kecil kan .. time ni Fina baru balik dari Bali .. shooting utk Trek Selebriti kat Bali dgn Hazama, Lena dan jugak Azri .. dan dengar² citer, cinta antara Lena dan Azri telah berputik .. wahhhhh .. mmg AF ni tempat cari jodohlah ... LOL ..
ni aku supper dgn dorang kat Garden, The Curve .. tempat dia mmg best dan layan lah jugak makanan dia .. harga pun ok .. ok meh layan lagi pic aku dgn dorang ..
tengok Fina pegang tangan aku .. hehehe .. ni sapa yg artis ni .. aku ke dorang ni ?? ceh ceh ceh ceh ..

4 comments:

Hanis Azla said...

Boleh jd manager sassu ni aida.. he..he.. suka tgk gambar2 tu.. vogue habis..

Aida said...

kak hanis, manager tak bertauliah bley lah .. dorang ni mommy dorang yg teman .. hehehe ..

Hanis MY said...

bestnyaaaa...kim salam kat derang! ha ah la mmg vogue tivass gitu i likee

Aida said...

Hanis, Insya'allah kak aida akan sampaikan salam ye ..

pst: tlg poskan salji tu skit .. hehehe