Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, June 27, 2011

Santai with Sassu's Mom ..

left to right : Mummy @ Sassu's Mom, Bie's Jebat, Aida Jebat dan Tuan Tanah ..

Pic kat atas tu waktu aku pegi menonton AF9 live dari studio 1 .. time tu Fina dapat imuniti .. mmg enjoylah tengok dorang nyanyi live .. aku 1st time lah masuk studio 1 kat astro tu .. ingatkan besarlah pentas dia tp rupanya kecik je .. ok lah kot .. lepas je habis konsert, kita org pun pegilah minum² sebelum balik .. bawak jugak supporter Fina yg tak berapa nak ramai tu .. dan skang ni single Fina (Menangis Lagi) pun dah meletop-letop kat era .. apa lagi .. undilah .. wakakka .. nanti rajin aku upload pic yg dorang tengah perform kat dlm studio 1 tu .. tp gambar curi² jelah .. :)
betapa keciknya budak ni .. nama kami serupa Aida .. hehehe

5 comments:

Marsha~ said...

wowwwwwwwwww........ jumpe artis gituh.. hehehe

Hanis Azla said...

wah.. hanging out dgn celebriti.. sure havoc kan aida.. bestnya..

Aida said...

Marsha, dia artis baru .. tp rasa mcm gathering sesama jiran je .. asyik gelak bila ungkit citer lama .. haishhh ..


Kak Hanis, yg ni org pandang² jelah .. nak bergambar sesama mungkin dorang tu segan kot .. hehehe

Hanis MY said...

bestnyaaaaa sy nk ikut akak jugakkkk huwaaa...

p/s; akak aida ku"sayam" kalau blog pemes dah tentu be nya beribu riban haha... sikit pun jadiklah kan...

Aida said...

Hanis, tu lah tu .. awak jauh lah .. tu yg mintak sikit poskan salji kat akak .. hehehe ..