Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, June 22, 2011

Banyak Duit

umur anak Tom Cruise ni baru setahun jagung .. tp koleksi kasut dia je dah RM450k .. gilerr lah weiii .. kan bagus aku ni sepupu Tom Cruise .. tak dapat yg baru, dapat yg dia dah pakai pun ok apa .. hahaha .. kalau Katie Holmes ada bag yg dia dah boring, dia bley je bagi kat aku .. aku tak payah lah lagi nak beli bag kan .. hmmm .. mimpi jelah .. untung kau Suri .. pilih je mana yg mata berkenan .. tunjuk je mana yg mata suka .. bertuah jadi anak selebriti atau pun org kaya .. hidup tiada hutang .. happy je .. hmmmmmm .. tp aku tetap bertuah walaupun bukan dari kalangan org kaya .. walaupun aku ada hutang, tp aku enjoy .. masih tetap bley berliburan .. masih tetap bley shopping on line .. masih tetap lagi boleh shopping kat kedai .. aku tetap bersyukur walaupun sapa pun aku .. yeayyyy

7 comments:

Fieza79 said...

gilerr mahai kan berbelanja utk pakaian...bagi dorang ribu2 tkde hal...kita yg ratusan pun dh kira mhl sgt...

Hanis Azla said...

pergh.. itu harga nak beli sebuah rumah utk kita tu.. takpelah, itu rezeki dia.. kita pula terus bersyukur dgn rezeki yg kita ada kan..

Aida said...

Fieza,
hah tu lah tu .. nasib dia mak bapak kaya .. takar blanja mcm tu, tutup mata je ..


Kak Hanis,
tu lah .. kita duit banyak tu pikir nak beli rumah je kan .. apa pun aida tetap bersyukur .. :)

Yusuf Tayyob said...

Best! Best!

Haffiz MohdNoor said...

betuahnya budak sorang tuh..jeles ah!!! :O

Miszz Nesya said...

bertuah badann..

Aida said...

Yusuf Tayyob,
mmg best kan ..


Haffiz MohdNoor,
saya pun jeles sama .. :)


Miszz Nesya,
kalau lah kita pun bertuah mcm tu ..