Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, June 14, 2011

Tengok Apa??

ehhh .. skodeng apa tu ?? haha.. rela kan angkut lap top bawak pi opis .. ingat nak download, tp mcm tak cukup masa plak .. sudahnya nonton jelah .. pada aku kan kalau watak nora elena tu digantikan dgn Lisa Surihani, pasti perfect!! Aaron Aziz, hmmm .. suka lah watak yg dia bawak tu dan harapnya dia dgn mem dia romantik mcm tu .. hehehe .. cepat lah hari khamis supaya aku tak se sewel ni .. haishhhhh

4 comments:

Hanis Azla said...

akak rasa siti saleha tu dah suit sgt dgn watak nora elena tu.. he..he..

Aida said...

kak hanis, hmm sesuai mmg sesuai .. tp elena ni dah mcm anak kacukan je .. tp ok lah kan .. hehehe

Arash Libra said...

tonton.com kah?

Aida said...

AL, tonton.com lah .. apa lagi .. hehehe