Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, June 28, 2011

Gambar Curi

time ni sebelum persembahan .. Lena dan Airul dah settle dah .. tinggal Hazama dan Fina je tak perform lagi ..
time ni turn Hazama plak yg perform ..
turn Fina .. dia duk citer baju apa yg dia suka .. deco yg mcm mana .. hmmm layan jelah ..

ni kejutan utk dia .. kononnya Lady Gaga bagi pesanan lah tu ..
Taraaa .. Turn Fina plak ..
Guest artis adalah Aizat ..
time ni dah umum Fina dapat Imuniti .. yeayyyyy

7 comments:

Fieza79 said...

last Af tk tgk pun ari tu...awal2 ikut..mai last2 terus tertinggal..

Hanis Azla said...

tak payah beli majalah pun dah dpt tgk gambar2 ni kat sini.. he..he..

Hanis MY said...

Aizat semakin mantap skrg...

p/s: akakkkkk yer sy sempat tgk jem, suka jugak masa tulis entri tu sy ingt kartun tu nyanyi2 rambut panjang tapi tak ingt naka kartun tu, yeayyy nasib baik akak bgtahu...suka2 mmg nak rambut pink pun haha...

Aida said...

Fieza79, aida layan pun AF9 ni je pun .. dulu AF1-AF3 je .. pastu mmg tak layan .. yg ni pun layan sbb ada Fina je .. hehehe


Kak Hanis, tu gambar curi .. sbb kamera astro tu berjln je .. takut lah kantoi kan .. hehehe

Aida said...

Hanis MY aka Hana Sakura,
suara aizat mmg sedap dari zaman dia Bibam dulu .. tp ni dah kurus nampak macho plak .. hehehe

*Jem mmg best .. rockers gegirl ..**

Papa Mifz said...

gambar curi kat mana ni yer...hehe

Aida said...

Papa Mifz,
Saya bukanlah curi dari blogger lain atau pun jurufoto lain.. Tp saya curi-curi amik gambar ketika di studio 1.. Hehehe.. Ampun astro sbb x dengar arahan..