Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, June 10, 2011

Bedak Pixy

ni kat atas ni nama dia bedak compact.. aku biasa pakai bedak johnson je.. slama hari ni pun duk tepek bedak johnson yg botol putih tu je.. angelina jolie pun pakai bedak johnson je u ols!! tp sejak aku mencuba darling aku (fara) punya bedak ni, nampak cantik plak.. terus aku gigih nak beli.. tp bukan pixy yg bekas putih tu ye.. ni bekas yg gold brown tu.. kalau carik kat dlm kl mmg belum ada lg..
ni lah hasil muka aku pagi ni lepas pakai bedak tu.. yg berear phone bagai tu semer sbb mendengar lagu.. boss i kan takde semer.. tu yg gigih dengar lagu.. hehehe

4 comments:

Marsha~ said...

bestke... kalau tau aritu beli jugak.. heheheh

Fieza79 said...

fieza pakai pixy yg kotak putih tu..tk penah jumpa pulak yg tu..ni lg best ehh..

Hanis Azla said...

dah cun dah tu.. kwn2 akak pun ramai pakai pixy yg kotak ptuih.. tp akak pakai silky white aje..

Aida said...

marsha,
best .. rasa ringan sikit muka ni .. best part dia kontrol oil ..


fieza, dulu pernah cuba kotak putih .. tp mcm tak serasi sbb dia mcm berminyak je .. nanti dah ada pasaran kat msia, bley lah cuba ..


kak hanis, hehe .. cun ekk .. tima kasih .. mmg ramai pakai yg putih .. ni yg aida cuba yg latest product ni .. nampak muka licin skit ..