Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, June 17, 2011

Kurang Ajar!!

korang bley spot tak apa yg ada kat pic atas tu selain rumput ?? mana yg dah kawin mungkin tau kot .. yg blum kawin, mesti pelik .. amende tu kak ??? haishhh .. tu lah dia belon org lelaki .. atau kata kasar dia kondom .. ni kisah hari rabu .. pepagi buta aku dah nampak benda ni kat luar rumah aku .. mentanglah rumah aku ni bawah, suka hati kau je nak main campak ikut tingkap ye .. takde sivik punya org .. pastu pagi ni lagi skali aku nampak ada lg .. fresh from oven kot sbb betul² berisi belon tu .. ko nak aku buat apa hah ?? ko nak aku serang kau cara berhemah ke atau kau nak aku suh je ketua blok sound korang .. betul kurang ajar .. kalo rumah kau takde tong sampah, meh sini aku belikan .. siap dgn plastik sampah kaler hitam ok .. ajar kau supaya hormat pada org keliling .. bongok .. akal mcm cipan je .. ishhh .. habis mood aku pagi ni ..

4 comments:

Hanis Azla said...

ishh.. tak patut betul.. klu kena kat akak pun akak sakit hati.. takkan benda mcm tu pun nak kena ajar dalam kursus perkahwinan kot..

Aida said...

kak hanis, ada yg hari khamis tu kan lg kurang ajar kak .. dia buang skali dgn benih dia .. mmg kurang ajar .. rasa nak sepokkk je kepala dia .. yg kesian tu, org maintenance yg sapu sampah lah .. sbb kena sapu benih dia tu ..

Marsha~ said...

hiyeeeeeeeeeeeeeee siap ade isi?? ku santau kang baru tauuu

Aida said...

masha, ada benih .. bongok kan ?? main pandai, buang tak pandai .. entah pompuan mana lah malang dapat laki mcm tu ..