Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, June 7, 2011

Secret Meeting

boss meeting kat department lain, anak² buah semer ada meeting rahsia .. siap ada makan² tu yg tak tahan tu .. boss meeting pun takat dapat biskut kering dgn air nescafe je .. hahaha .. layannnn

2 comments:

Hanis Azla said...

ha..ha.. baik punya meeting yer.. mlm tadi pun kami sekeluarga layan kek SR juga.. layan sorang seslice..

Aida said...

kak hanis, sr kek ni mmg sedap kan .. tp aida selalu akan tanya sa tu sama ada tu kek smalam ke hari ni sbb aida tak suka kek smalam sbb keras skit ..