Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, October 4, 2010

Bercinta Tu Salah Ke ??

statement aku hari ni adalah pasal cinta .. ye ... CINTA .. haiyoooo .. aku ni mmg selalu je main cinta .. cinta dgn anak² dan cinta dgn cik abg botak aku tu .. hehehe .. tp kan .. ni statement ni dari anak bujang aku .. sila korang bayangkan .. itu pun dia bercerita dgn mak sedara dia kat mersing .. haishhhhhh
meh sini mama nak terangkan .. cinta tu mmg tak salah sayang .. mmg takde dlm akta pun kata cinta tu salah .. tp kalau baru darjah satu yg berumur 7 tahun dah pandai nak bercinta tu mmg lah salah .. adoiiiyaiiiii ... mana lah dorang ni belajar .. terlalu awal lah nak ada cinta² ni .. pening aku dibuatnya .. pastu kalau setakat cinta kat sorang je takpe gak .. ni kakak pengawas yg darjah 4 pun dia nak tangkap cintan .. adin .. adin .. ni ikut perangai sapa ni ???

adin, jgn lah cepat besar sangat .. tak puas lah nak gomol² awak !!

4 comments:

Fieza79 said...

hahaa...dh nmpk sgt anak bujang mu itu dh besor aida...hehe

mmg muda lg la nk bercinta cintun ni..bkn pe tu just suka je kot kat bdk pempuan tu...huhuu

Aida said...

fieza, tu lah .. bebudak kan .. kejap suka kat budak ni .. kejap kan suka plak kat budak ni .. hehehe .. mak dia je kalut sangat .. risau bebenorrrr

dila~noor said...

hahaha..secret admire gitu!!
takpela,maknenye die tau erti kasih sayang..cumenye sbb die dah boleh faham jadi kene terangkan kt die..

adakah anda bersedia dpt menantu lebih tua dari anak...??tetttt!!!!

Aida said...

dila, soalan mu itu di luar kotak fikiran ku .. tp kalau yg beza umur tu lagi baik dan lagi bagus tak salah kan .. cuma mungkin dia sendiri kot yg rasa lain .. huhu