Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, October 14, 2010

Sakit Tak Kenal Usia

AlFatihah .. Moga arwah di tempatkan dikalangan org² yg beriman .. masa hari selasa lepas subuh mcm tu aku dapat call dari bapa saudara aku .. dia nak maklumkan yg sedara aku punya husband dah meninggal dunia .. terkesima kejap aku .. sbb kalau tak silap arwah suami sedara aku tu muda lagi .. dlm 36 tak silap aku .. dan yg aku lagi sedih, sedara aku tu tengah dlm pantang .. baru je bersalin anak no 3 dorang .. berat betul ujian utk dia .. dan aku harap sangat dia tabah menghadapi dugaan hidup .. selak paper plak smalam nampak plak pic yg kat atas ni .. aku pun gunting dan simpan utk buat kenangan .. yg siram air tu sedara aku, pastu anak mereka rizq dan ariana serta mertua sedara aku .. tu jelah nak bg tau ..

7 comments:

Fieza79 said...

la sian nya pada si isteri....tk dpt digambar kan pasaan kehilangan org tercinta...al fatihah..

Aida said...

fieza, thanx .. :)

Arash Libra said...

Al Fatihah. Sakitkah?

Marsha~ said...

alfatihah.... risau kan? ajal kalau nak sampai, tak kira umur..

Aida said...

AL ~ katanya sakit hati yg kronik .. tu lah tu ..

marsha ~ tu lah dia .. sakit tak kira usia kan ..

Aleeya said...

muda dah pergi..camne nak menghadapi hari2 depan..moga wife nya tabah

Aida said...

yaya, tu lah dinamakan dugaan kan ..