Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, October 19, 2010

Selamat Sudah ..

syukur .. selamat aku sampai ke malaysia .. gerak dari sana jam 9.20 dan touch down kat lcct tu dlm pukul 12 mlm gak .. tengok darling aku dah ok skit .. dia kan demam .. ciannn dia .. kena gak pegi sbb aku takde kawan lain nak pegi selain dia .. ahaaa .. akan ku ingat pengorbanan dia yg banyak tu .. so bila aku dah sampai terus call mr hubby utk suh amik aku kat memana .. nanti darling aku ni drop jelah kat memana .. tak sanggup nak suh dia hantar sampai rumah .. penat dan dia pun tak brapa sihat .. lepas je tengok mr hubby, tengok the kiddos dah lentok dah .. mana tak nya .. jam dah dekat pukul 1.30 pagi .. ciannn anak² kena tinggal .. hehehe .. pastu sampai je rumah, aku terus letak je bag dan barang² hasil tangkapan masa kat bali .. pastu cuci muka lebih kurang aku ajak the kiddos tido .. lama nya tak tido dgn dorang .. lama tak ngomol² the kiddos .. skang ni kalau aku cium dina, mesti dia kesat balik pipi dia .. gerammmmmmm je aku .. tp aku tetap sayanggggggg dorang .. hehehe .. kat bawah ni mcm gambar tak puas hati kot sbb aku banyak hand carry barang !!!!

2 comments:

Aleeya said...

vavavaaaaa ke bali ko..tak ngajak ponggggg...syioknye jgn lupa share picas2 nye ekk

Aida said...

yaya, pegi bedua dgn my bestfriend tu .. nanti next kita pegi ye .. sbb banyak tempat yg best aku dapat lawat lagi ..