Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, October 7, 2010

Penghujung Syawal

alahaiii .. kejap je syawal dah habis .. dapat juga aku merasa buat puasa sunat 6 .. puasa ganti pun sikit je .. jadi sempat lah kan .. tahun ni raya apa yg korang rasa .. sangat bagus dari tahun yg lepas ke ?? atau mungkin tahun ni tahun yg tak berapa ceria sbb kehilangan org yg tersayang ?? atau mungkin juga sbb tahun ni langsir tak dapat tukar baru .. hmm banyak je kan alasan .. tp pada aku ok je .. kalau tahun lepas berempat, tahun ni pun masih lagi berempat .. tahun depan tak tahu .. cuma tahun ni tak berapa best sbb adin naik sekolah cepat sangat .. tak puas betul nak raya kat melaka .. takpe, tahun depan turn melaka .. kaler baju utk tahun depan pun dah decide .. hehehe .. gileeerrr je kan .. cepat je nak decide .. alkisahnya sbb opis laki aku tu bagi kain ela siap dgn sampin .. jadinya, tahun depan pakai jelah kaler yg sama dgn kain ela tu .. takpelah .. ikut kan saja ..
jadi di penghujung syawal ni ada ke lagi open house ?? mcm kat opis aku ni, esok ada sambutan raya yg akan di anjurkan oleh kelab psmb .. utk lelaki wajib baju melayu .. utk pompuan, baju kurung dan seangkatan dengannya atau pun yg sesuai lah .. kot lah ada amoi² yg pakai skirt pendek atas lutut sapa nak jawab ?? tak pasal je kena memo .. wakakaka ..
harapan aku utk penghujung syawal ni, moga hari esok ada lah lemang yg banyak ye .. aku kan peminat setia lemang .. hehehe .. ok lah .. tu je .. nanti aku akan upload jamuan raya kelab plak ye .. terimalah gambar lemang yg aku suka ni .. makan dgn rendang pun sedap atau makan mcm tu je pun sedap gak ..

8 comments:

eZa said...

aku rase raye tis year macam tak cukop sebulan. semua bende rase terkejar². macam tak raye pu niye jugak ;)

Fieza79 said...

sedap arr lemang tu...hahaa baru tadi g open house Pejabat Penerangan...kenyang ni..hee

Aida said...

eza, yg part family kau tu mungkin sbb ada majlis kahwin kot .. tu yg rasa mcm raya tak berapa best .. tp wedding tu best .. aku suka .. purple lagi ..

fieza, hehe .. esok kat opis saya plak .. ada kambing golek lagi .. 2 ekor tau ..

Aleeya said...

owhhh tidak ...tahun ni aku tak sempat wat le aida posa 6, baru nak wat da ABC (allah bg cuti ) hehehehe

gulpppp lemanggg..sedapp

Aida said...

hahaha .. abc ye .. hehehe

Marsha~ said...

kejap je sywal dah habis kan?? hermmm...

Aida said...

marsha, tu lah tu .. dah last day dah pun hari ni ...

Tihara said...

sedap lemang tu..gebuss jek :)