Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, October 1, 2010

Sungguh Aku Sibuk

hehehe .. statement kalah artis .. mana lah aku tak sibuk .. dari minggu lepas lagi sibuk prepare utk slide KMK .. ehh salah .. tukar nama dah .. KIK .. pastu minggu ni sibuk dgn pameran inovasi plak .. adoiiiiyaiii .. banyak betul lah kejenya .. penat dah sampai tak cukup napas .. ni tengah nak prepare plak slide utk final paper .. lepas tu aku dah tak sibuk .. time tu aku akan bernapas mcm biasa .. tp bukan lah sampai mcm akak yg nyanyi kat you tube lagu stacy tu tau .. yg tu tak termampu aku buat .. agagaga .. okehhh lah ..
ni nak kena pegi buat lawatan ke tuan tanah yg lain plak .. hehehe .. peace no war !!

ni pic aku terbaru with mimi .. hehehe .. ahhh cunnnn nya .. kui kui kui .. mampos statement mcm ni buat org kutuk giler babun .. tp takpe .. i ok jeeeee

2 comments:

Fieza79 said...

patot lama menyepi...tuan tanah sebok upe nya..hehee

Aida said...

tu lah fieza .. ni tengah nak free kan diri .. hehehe