Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, October 8, 2010

Bukan 1 ..



korang tengok kat pic atas ni .. tu adalah kambing golek .. jamuan raya tahun ni sangat mewah sbb ada kambing golek .. sukalah kengkawan .. makan kambing golek tahun ni ye .. .. owhhh .. bukan satu je ye .. tp ada ------>

hahhh .. 2 u olssss .. mmg mewah gilerrr lah .. catering tu bakar kat parking area .. makan hati lah sapa yg duk lalu kat area situ sbb bauuuuuunya .. alahaiiiiiii .. tak tercakap lah .. kui kui kui ..
ok .. hari ni aku cuma kasi korang tengok pic kambing dulu ye .. bak kata org .. kasi hangaaattt dulu .. nanti baru bley citer pasal yg lelain .. hehehe .. sila lah cemburu .. hehehehe

1 comment:

Aleeya said...

perghhhhhh teruja nengok hahahhaha

aida..ko muda 2 thn dari aku laaa, aku lmbt masok U sbb aku gi form 6 dlu hehe