Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, February 18, 2011

Akademi Fantasia 9

korang .. AF akan melanda lagi .. tp katanya ni yg terakhir .. tengok AF pun dah makin suram kan .. tp masih ada lagi peminat .. dan rasanya, tahun ni aku aktif skit kot sbb anak jiran aku tu dapat jadi 25 finalis sebelum final finalist .. sapa jiran ?? alahai .. yg ayda jebat tu .. aku pernah buat entri pasal dia dulu .. tp rezeki takde kat mentor .. Edry Kru tu nak suh dia buat album terus .. manalah budak ni nak .. sbb nak jadi artis skang ni, kena ada platform yg betul baru bley maju .. kalau org tak kenal kau, tetiba klua album sapa yg nak beli .. nak buat promosi tu mmg lah senang tp org tak kenal .. takde nya dia nak minat .. pastu aku cakap dgn dia suh cuba AF manalah tau rezeki .. sbb dia pernah pegi audition AF kat melaka dulu tp tak lepas sbb tak cukup umur .. lah ni dah 18 tahun .. mungkin rezeki dia mana kita tau kan .. ptg ni tepat pukul 3, astro akan publish kat portal dia dan kengkawan semer bley undi sesapa yg kengkawan suka .. aku akan undi Ayda Jebat .. sbb dia mmg berbakat dan come with package .. sila lah kengkawan semer masuk kat website ni .. vavavava .. dah mcm promoter plak .. undi .. jgn tak undiiii ye ..
ni pic mereka tiga beradik .. trio Jebat's .. yg Ayda Jebat tu yg tengah tu lah .. yg kiri tu Fynas yg kanan tu plak Bys .. adik yg last lelaki .. tak cukup besar lagi utk join kakak dia .. hehehe
jgn lupa klik sini ... ----> http://www.astro.com.my/akademifantasia/

2 comments:

Hanis Azla said...

comelnya dia.. kalau berbakat, harap2 dia terpilih utk final finalist nnt..

Aida said...

comel hanis .. dulu kecik² pun comel gak .. dah besar ni lagi comel .. :)