Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, February 21, 2011

Kolestrol Tinggi .. Huk Huk Huk

hmmm .. takut lah bila baca kadar kolestrol yg ada kat dlm badan ni .. doc cakap, kena reduce kan cepat .. sbb aku masih awal 30an .. kalau tak reduce, bley problem dgn jantung .. haishhh .. risau lah plak .. bila dah mcm ni, baru lah terhegeh-hegeh nak cari supplement utk kolestrol .. cuba kalau tak check dgn doctor .. tetiba je kena heart attack .. naya je .. dah jadi mcm citer 3 abdul .. hehehe ..
patutlah aku kerap sakit kepala kan .. rupanya kolestrol punya hal .. ingat kan sakit kepala sbb nak dapat anak baru .. citttt .. penat je aku duk google baju baby .. hahahaha ..
kengkawan yg ada petua nak reduce kolestrol dgn cepat sila lah share .. ramai suggest suh cari supplement garlic .. tp ada yg petua lagi best .. blend apple hijau sebiji pastu campakkan bawang putih sebiji .. blend skalik dan minum setiap hari .. hmmm .. mcm menarik je kan .. sambil reduce kolestrol, bley jugak reduce weight .. yeayyyy

3 comments:

Hanis MY said...

wahh tatau pun pasal petua tu..apapun take care ya sis!

Hanis Azla said...

kena check juga ni.. kdg tu kepala pening juga.. tak tahu pulak petua untuk dikongsikan..

Aida said...

hanis My, tima kasih sbb sudi amik berat .. terharu kakak .. hehehe

kak hanis, tulah .. kena check tu .. sbb kadang sakit ni kita tak jangka walaupun kita rasa kita ni dah cukup sihat kan .. :)