Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, February 8, 2011

New Gadget

cantik kan ?? 12 megapixel .. pastu 15 x zoom .. perghhh .. aku mmg excited sangat .. pastu bateri dia pakai bateri biasa .. 4 ketul je ye .. tp aku rekemen kan pakai yg jenis charge punya lah sbb puas berposing ..
ooo .. flash dia kat situ rupanya .. hehehe .. jakun kejap kakak .. wakakaka .. apa pun aku puas hatilah .. sbb aku kan bukan pro .. jadi sesuai lah dgn aku yg bukan pro ni .. tak sabar nak giler kejap .. :p

4 comments:

Fieza79 said...

aikk mcm dslr je..dslr ke Aida...

apa2 pun fieza dh rembat dslr baru2 ni..best sgt tercapai impian selama ni...

Aida said...

bukan dslr .. anak dslr kot .. hehehe ..

Hanis Azla said...

bestnya kamera tu.. akka masih guna digital kemara kecik compact tu lg.. he..he..

salam kenal yer..

Aida said...

salam kenal dan thanx singgah blog sy yg tak seberapa ni .. kemera kompat tu pun still ada kak .. syg nak jual .. yg ni pun sbb murah saya beli .. kalau tak berpikir jugak .. :)