Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, February 11, 2011

Cantik Ke ?


cantik kan bus stop ni .. suka sangat tengok bus stop zaman kini .. zaman dulu punya bus stop takdelah canggih mcm ni .. asal dapat berteduh dari panas dan hujan pun dah cukup .. cuma aku terpikir cantik mcm ni tp takde org yg guna pun masalah gak .. bus stop ni aku jumpa kat bandar sri damansara yg mojoriti penduduk kawasan tu adalah golongan yg ada-ada .. jadi aku rasa yg akan menggunakan bus stop ni ada warga asing .. itu pun kalau ada lah kan .. kalau takde, sekadar pameran jelah .. janji cantik .. wakakaka

bila aku dah zoom, aku suka .. cantikkan .. korang guna minyak masak apa ?? kalau aku, aku suka yg saji .. sbb dia low kolestrol .. katanya lah kan .. pada aku, asal boleh menggoreng sudah .. yg penting hasil dia .. hehehe .. ok .. selamat hari jumaat .. dan selamat membeli belah pada para ibu yg ada lunch hour panjang .. aku ?? hmm tak tau lagi .. masih mencari utk ke mana ..

4 comments:

Natalia said...

nice...kita pun ske..org asing, pati.. mesti suka hehe :))..syg kita2 ni da jarang menggunakan public transport lau tak mmg aku tak kisah menunggu bas lama2 hehehe..dulu2 tunggu bas lama2..asyik nak maki je ..ye la da bus stop buruk..bas lak lambat kan kan kan

Hanis MY said...

cantik! siap ada botol minyak tuang dalam kuali tu huhu...i likee..salam kenal dan folo sini...

Aida said...

yaya, tulah kan .. dolu² tunggu bas tak suka sangat .. dah lah tempat buruk .. bas lagi lah pulak .. hahaha

Aida said...

hanis, tu lah dia .. kelassskan skang ni ..