Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, February 17, 2011

Aku Pening

haishhh .. dari mlm semalam lagi aku duk cuba tukar rumah ni jadi shantikk .. geram sangat .. dgn berukband yg mcm sengal .. sudahnya, aku terdelete dah blog description .. warghhhh ..
sudahnya, rumah ni kaler putih je .. ni aku tengah gigih mencari theme yg shantikk dan ok .. dan masih lagi meneruskan misi utk mencari blog description yg best .. ada sesapa yg sudi nak tolong aku ?? meh lah tlg .. nanti kakak bg hadiah lagi .. hadiah utk kak fea dgn fiza pun tak hantar lagi .. mesti fiza dah lupa .. takpe, aku tak lupa .. aku kumpul all in, pastu aku pos .. mesti fiza terkejut .. wakakaa .. sabar tu kan bagus .. :)
ok kengkawan .. meneruskan misi kejap ye..

4 comments:

Hanis MY said...

wah jangan putus asa ni dah makin santek dah rumah ni....hanis pun sket2 wat sebab tak reti sgt huhu...

Aida said...

hanis, pening dah tengok .. nanti kena carik yg kaler ok skit ..
pst: duk kat jepun best tak ?

Hanis Azla said...

niat di hati mmg nak membantu.. tp akak pun tak berapa reti juga.. tp rumah baru ni dah nampak kemas dan comel pun.. touch-up sikit2 lg tentu makin cantik nnt..

Aida said...

kak hanis, thanx .. err saya masih blum pos kan lagi .. mungkin saya akan pos kan .. :)