Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, February 22, 2011

Kek Lapis ..

kisah kek lapis ni hari tu lah masa mr hubby outstation ke sarawak .. dia hanya pegi check in hotel bagai, jelebihnya urusan order kek tu aku yg buat .. hehehe .. cemerlang kan bila ada sang isteri yg agak terror bab² mengorder ni .. tp bab² membayar tetaplah jatuh pada mr hubby .. aku order 10 jenis, dapat free 1 .. aku amik harga yg murah je .. 1 blok rm10 .. ada yg 1 blok rm20 .. tp aku lebih suka yg 1blok rm10 sbb dia lagi variety dan sedap .. confirm apa yg aku order yg bermotifkan coklat, walnut dan cheese .. jadi apa yg aku suka, itu yg mr hubby akan makan gak .. dia tak kisah pun .. makan pun tak cerewet .. senang nak jaga kan .. tp sesekali tetap gak kena masak peberet dia .. tp peberet dia tu ikan masin je .. mcm mana tu ?? hehehe .. tp kalau korang teringin nak order online pun bley .. korang klik je kat sini --> http://www.keklapisdayangsalhah.com/ .. tp kalau beli online, kos penghantaran jadi mahal skitlah .. dari pada korang beli yg ada kat kl tu 1blok rm35, baiklah suh dorang poskan .. meh layan gambar sat ..
ni lah rupanya bila mr hubby duk angkut dari sarawak .. fragile gitu ..
nilah rupa dlm kotak .. nyummm nyummm .. :)

4 comments:

Hanis MY said...

bestnyaaa hanis pun suka gak kek lapis..sume tu perasa berbeza ke?

Aida said...

hanis, hmm semer perasa yg berbeza .. 3-4 ketul je parasa yg akak suka .. selebihnya yg campur² ..

Mrs Zamzuri said...

menarikksss!!!!

Aida said...

bley lah .. tp tak bley lawan kartika sari .. jom jumpa kat bandung beb .. 22 Mac - 25 Mac .. flight terus ke bandung ..