Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, July 27, 2010

Colouring Contest

hari sabtu lepas kat opis aku tu ada buat car boot sale .. tak lah besar-besaran, sekadar mencuba sbb ni kali pertama opis nak buat agenda mcm ni .. so, seawal jam 8.30 pagi dah gerak dari rumah .. kononnya nak sarapan kat opis lah dgn the kiddos .. so, sampai je area opis tengok ramai dah kengkawan opis yg dah dtg .. semer duk usung anak .. aku sampai je, terus pegi daftar the kiddos utk colouring contest .. pastu ajak dorang pegi breakfast, tp the kiddos dah tak sabar nak mewarna .. jadinya aku pun terpaksalah bawak dorang pegi ruang utk mewarna .. perut ni dah berbunyi minta di isi .. takpelah, aku tunggu kejap nanti bley cari makanan ringan utk alas perut dulu .. dorang pun mewarna tak lama sangat .. dlm pukul 10 lebih mcm tu, dorang dah siap .. lepas je hantar hasil the kiddos, aku pun bawak dorang pegi tengok gerai² yg ada .. tp fokus aku adalah makanan .. tengok adin nak beli sandwich dan air teh .. so, aku beli 2 meehoon goreng .. ehh, bukan utk aku sorang lah tp utk anak buah aku sekali ..
pastu dah isi perut, aku tunggu lak sessi utk pertandingan permainan rakyat .. adalah lah lawan congkak, batu seremban, dam aji dgn karom .. utk congkak aku jadi juara terbuka .. tp utk lawan antara rumah aku dapat no 3 .. hehehe .. jadilah tu ..
result utk corouring contest tu, adin dapat no 1 utk kategori 7 tahun ke bawah .. dina tak dapat pun pastu dia nak nangis .. ciannn dia .. tp aku bagi lah hadiah aku tu kat dia .. at least tak lah muncung tu sedepa kan .. :)

1st pic, the kiddos tengah kusyuk mewarna .. 2nd pic, adin dgn hadiah dia .. :)

1st pic tu, hasil dari adin dan 2nd pic hasil dari dina .. proud to be your mama .. :)

3 comments:

Aleeya said...

canteknye dorg kaler..adin kaler menyerlah warnanyer..:))

Fieza79 said...

sgt berseni dn ada bakat...cantek tu...
pndai ehh men kaler2 gitu...

Aida said...

yaya, so far mmg dorang mewarna .. melukis dia org tak suka tp mewarna dia org sangat suka .. :)

fieza, kaler jelah pun .. tu yg dia suka sampai kan dinding rumah pun habis dia kaler .. hihi