Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, July 15, 2010

Masak Apa ?

tengok dina ni .. ralit sangat lah dia duk main sampai tak heran pun bila aku amik gambar dia .. korang rasa dia tengah buat apa tu ?

ni antara barang dia skali .. hahaha .. main masak² u ols !! siap ada tempat pemotong, sudip, kuali, pisau dan sedarjatnya .. kalau dah nama anak pompuan, tetap nak main masak² kan .. mcm aku gak dulu² masa zaman anak² ribena .. sibuk sangat main masak² dan main kawin² .. tp main masak² zaman aku dulu real .. siap ada api real tau .. pastu masak bancuhan tanah .. hahaha .. sadissss je ... cuma part main kawin² tu yg tak tahan tu .. sbb lepas sanding je dah cerai berai .. hahaha .. cerai berai pun sbb masing² nak balik rumah makan .. tahu pulak lapar kan ..

tengok ni .. bukan main kusyuk dia .. sangat mempraktik apa yg aku buat kan .. nanti dah besar, jgn lah malas pulak turun ke dapur tu ye ..

** sila abaikan beg² yg berlonggok tu ye sbb time tu aku baru je balik dari out station .. dan gitulah gamaknya bila sampai je rumah .. ;p

6 comments:

Aleeya said...

HEHEHE KIYUTTT LAAA TP DAMIA ANAK AKU TU TAK SKE LAK MEN MENDA GITU..DIA SKE LAGIK MEN KERETA2..LORI, BASSSS, HELIKOPTERRRR ADOII RISO AKUUU

Aida said...

yaya, dulu pun dina suka gak main kereta dan seangkatannya .. tp lately ni je dia suka main masak² dan rajin amik order ..
nanti, damia mesti jadi mcm tu gak .. ;)

Fieza79 said...

tingat je zaman kanak2 dulu..supe cam aida ckp tu..hehee kelakar diingatkan..!

Aida said...

fieza, tu lah tu .. bila lapar, pandai plak balik cari nasi kan .. selagi tak lapar confirm tak balik rumah .. hahaha

Marsha~ said...

buleh join QIla le ni.. heheh

Aida said...

marsha, hah .. boleh lah sangat tu .. mmg riuh rendah lah dapur dorang sbb skali buat mesyuarat tingkap .. haha