Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, July 14, 2010

Ni Kasut Sapa ??

korang pernah pegi downtown yg kat area danau desa tu tak ? hehe ..aku dah beberapa kali gak lah pegi .. pegi pun saja jln² hujung minggu dgn mr hubby dan the kiddos .. biasalah kan .. downtown ni akan meriah dari jam 12 mlm ke atas .. beberapa minggu yg lepas, time adik beradik ipar aku ada kat kl, kita org pun merayau lah ke danau desa .. mmg ramai lah org time tu .. jln punya jln, sekali singgah ke stall kasut crocs tu .. aku mmg tak membeli lah tp adik ipar aku duk belikan the kiddos sandle .. bukannya aku kedekut nak beli, tp aku tak berkenan lah kasut ni .. entah kenapa tah .. tp dah ni adik ipar aku nak beli, aku ok je lah .. ;p
dlm aku duk telek rak kasut tu, sekali aku ternampak kasut ni ..




dlm hati aku sempat cakap "apa lah org ni .. dah dapat kasut baru, kasut lama buang mcm tu je" .. tu dlm hati jelah .. haish .. nampak masih elok lagi .. tp dah buang .. mungkin org tu banyak duit kot .. hehehe
pastu aku pun sajalah membandingkan kasut yang aku pakai dgn kasut yg kena buang tu sbb kasut yg aku pakai ni dah dekat 6 bulan dah aku pakai .. masih maintain lagi dan elok .. beli pun jauh tau, kat bandung gitu .. lalalala ..
tengok perbezaan kasut kami plak ye .. tarraaaa ...

korang rasa ni kasut anak jin mana ni ? hahaha .. patutlah dia main campak je sepah² kasut lama dia .. sbb org mesti takkan tegur kan .. takut punya hal .. terasa diri aku ni kecik berbanding dgn tuan punya kasut tu .. maknanya, ada org yg lagi besar dari aku kan .. hahahaha ..

6 comments:

Marsha~ said...

lorr... nampak mcm kaki aida yg kerdil mcm org kecik plak.. hahahahaha

Aleeya said...

erkkk kasut tu size bape..bapak gajah besonyer..cam kaki aku jeewww huhuu

Aida said...

marsha, tu lah .. terasa lak mcm org kerdil kan .. hahaha

yaya, entah lah yaya .. mmg size gergasi sunguh ..

eZa said...

wei... tu 100 kali besa dr kaki ko... giant hape? ke saje display jek? hehehe ;)

Aida said...

eza, tu lah tu .. aku pun pelik gak .. sbb kalau kata display, takkan dia letak bersepah .. pastu mcm dah lunyai je .. hahaha .. lupa nak tanya tokey kedai ..

Fieza79 said...

ehh rasa heran la...sguh ka tu?
pape je la aida...