Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, July 9, 2010

Detoxifying Foot Plaster

korang pernah cuba tak yg penyerap detox tampal kat tapak kaki tu ? sebelum ni adalah beli kat cosway tp sbb kan dia teramatlah mahal, aku stop .. kau bayangkan beli utk 10 keping rm54 .. tak mampu lah aku .. sbb 10 keping tu tahan 5 hari je .. err lain lah kalau kaki kita ni ada 1, bley lah tahan utk tempoh 10 hari kan .. ;p
pastu hari jumaat lepas, geng um msg aku .. tanya nak cuba tak yg dia duk jual .. tp tak lah dlm box dan wrapping yg proper .. tp murah .. 10 keping rm25 .. aku pun cuba lah walaupun was² sbb takut tak sehebat yg cosway punya .. tp ... bila dah cuba dan hasilnya memuaskan .. sama jugak yg mcm cosway ... hari pertama mmg hitam lah tp sbb aku pakai dari jam 11 till 2 pg, jadinya mcm tak berapa hitam kot .. aku ni jenis yg jaga utk pegi bilik air .. jadinya, tu yg terpaksa bukak gak plaster tu .. then, 2 nd berjaya lah sampai ke subuh .. mmg hitam !! banyaknya toksin² dlm badan aku ni .. haishhhh .. adakah sebab pemakanan aku yg terlalu over itu ?? huhu .. nak buat mcm mana .. dah semua itu yg anak tekak nak makan kan .. hahaha ..
kalo korang nak cuba, bleh lah msg aku .. hehehe ..

ni yg percubaan kali pertama ..

ni percubaan kali ke 2 ..

4 comments:

Aleeya said...

ooo jadik roper itu ekk, aku pun tak pnh nerai lagik..

byknye toksin lam badan ko hehehe

Aida said...

yaya, tu lah rupanya .. hitam kan .. dan banyaknya lah toksin .. haishhhh

Fieza79 said...

biasa tgk...tp tak penah menerai utk diri sniri...
tingin la nk terai...agaknya bapa byk la toksin lam bdn ni...mkn ikut ati je...

Aida said...

Fieza, cubalah .. kalau awak dekat kl bley je suh awak try .. ni jauh sangat .. hehehe