Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, July 20, 2010

Padah Bila Dah Sewel !!

ya ampunnnnnn .. harus lah bukan diri aku yg sewel tau .. tp jiwa aku ni je dah sewelllll bangatttt .. pagi petang siang malam asyik je nak layan citer bbc tu .. sampai anak aku pun dah tau mak dia tengah tak waras sbb citer tu .. hari ni, aku excited utk google lagu bbc tu dan jadi kan ring tone kat hp n95 tu .. dan sangat teruja bila org call .. sanggup tak nak pick up sbb nak biarkan dia berdering .. hoho .. aku mmg dah tak waras ni .. cepat lah citer ni habis .. sbb aku jadi tak keruan skang ni ..
episod yg skang ni, winda dan dimas tengah jadi org susah .. keje pun jadi kuli je kat kedai runcit .. sian jeeee tengok .. tp dorang loving time ni .. pastu winda lak dah pregnant .. lagi lah dimas sayanggggg sama winda .. hari ni ada lagi .. tp aku plak ada kelas poco² .. hmm haruskah aku berjaga mlm ni utk tengok ?? atau tunggu je hari sabtu utk marathon dia ?? kalau aku pregnant, aku tengok je muka dimas tu bley tak anak aku iras mcm dimas ?? atau mcm winda ke ?? haishhh ..
QMIE .. tlg lah aku carikan dvd ini .. hahaha .. mesti Qmie tension dgn aku ni .. hari tu dah tanya .. ni tanya lagi .. jgn kau bencikk sama aku sudah .. ;)


ni pic time dorang dulu masih couple .. lah ni dah tak couple dah .. tp comel kan dia 2 org .. harap jgn ada video mcm ariel.peter.porn udah lah ye ...

4 comments:

Fieza79 said...

comel la dorang...knp dorang dh tak kapel ehh..?

skrg tgh gila sinetron ni...tp tak smpat tgk ari2...huhuu

Aleeya said...

hehehe ko jgn masok tanjong rambotan da ler ye aida, tak ngaku aku kawan nnt ahahahhaa

aku ske baim wong tapi aku tak ske marshanda turh :p

Aida said...

fieza, lorr .. aku rasa sbb dia nak kapel dgn aku kot .. tp aku dah tak bley .. dah ada abg botak maaa .. hahaha ..
fieza, kalau ree ikut yg marathon hari sabtu tu .. puassss bangatttt ..


yaya, lorrr ... sampai hati tu .. kau lawatlah aku kat situ .. bawak durian tau .. hahaha

Mrs Zamzuri said...

dvd tu dah takde! sbb citer tuh dah 4 tahun lepas.. hahahahah.. ko try la donlod kat limewire ke.. or apa2 source lain. maap!