Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, July 7, 2010

UFO Ke Ni ?

Ekceli pic atas ni di lukis sepenuhnya oleh Adin .. dia mmg ada ngadu yg dia tak pandai lukis .. dan hasilannya mmg lah tak cantik .. pastu masa yg hari ibu, hari bapa dan hari guru tu dia pun cuba lah nak combine kan all in one .. dan hasilnya adalah seperti yg kat atas .. sebelum diwarnakan dan rasanya dia pun tak jadi nak kaler lepas aku ketawakan dia berdekah² sampai keluar air mata .. sebabnya aku ketawa teruk sangat adalah sebab nya ...

scroll ke bawah

....

....

....

....

....

aku zoom kan ye .. tarra ...

utk kepala mr hubby tu mmg dah kenalah sbb kekurangan rambut .. tp tengok tangan dan kaki tu .. tp kalau tengok pic mr hubby mcm alien pun ada gak kan .. pastu korang tengok dia lukis pic aku tu ..haishhhhhh ... mcm semacam je ... hadoiiiiii sakit kepala kalau cikgu lukisan tengok ...

--> apa pun, aku tetap bangga dgn hasil lukisan anak² aku .. yeayyy ... ;)

2 comments:

Aleeya said...

heheheh weyh..sweet la...adin lukis tu..penuh makna dan tandatanya wakakakak, tak la..aku ske la dia lukis..so sweetttt klo damia lukis gitu aku nak frame kan laaa hehehee

Aida said...

yaya, sweet mmg lah sweet .. tp kalo muka cik abg tu dah mcm alien, harus terkezuttt tu .. hahaha