Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, July 8, 2010

Report Kad & Result

smalam aku lambat dtg keje .. tak lah lambat sangat .. 8 minit je .. tp tetap kira lewat .. aku malas nak apply cuti half day utk amik report kad adin kat sekolah agama tu sbb jumpa cikgu pun mesti kejap je .. then tanya sikit dan dengar apa komen cikgu tak lah sampai 1 jam kan .. jadinya jam 7.30 am tu hantar adin, then terus jumpa cikgu .. ok lah tu kan .. dengar lah cikgu cakap yg adin ni bagus .. dengar cakap .. buat keje .. tp dia tak boleh kawan dtg kacau .. kalau kawan dia kacau, sama ada dia pun join org tu, atau pun dia akan mengadu kat cikgu .. pastu tengok lah result utk sekolah agama .. adin dapat no 4 dari 29 pelajar .. 2 paper je adin dapat B lain semer A .. alhamdulillah ..
pastu, dina pun dah dapat result gak .. korang rasa cik mek yg banyak temberang ni dapat no brapa ekk ?? alhamdulillah .. dina dapat no 3 dari 12 pelajar .. hahaha .. ok lah tu .. suka mak dia ni walaupun mr hubby yg bertungkus lumus mengajar dorang .. cikgu dina kata, dina ni laju je buat keje tp sangat cermat .. utk kelas 5 tahun, ada 2 kelas je .. mungkin ramai kot anak² 5 tahun dah mula sekolah .. so far utk tempoh 7 bulan, dina dah cekap dgn matematik .. utk bab tambah dia mmg dah cekap .. sampai kan adik aku dila tu nak hantar anak dia skolah kat tempat dina jugak .. aku ok je kalau anak dia nak .. ilmu kan, kalau bagus kita share .. tak bley kedekut .. nanti anak² kita jugak yg berjaya .. hujung minggu ni, kena lah celebrate the kiddos .. yeayyy ..

yang atas adin punya result .. nama pun sekolah agama tulisan pun jawi .. cantik betul tulisan cikgu dia .. kalau tulisan jawi aku, haishhh .. hudus .. adin punya lagi cantik .. yg pink tu, dina punya report kad .. i'm proud to be your mama .. :)

2 comments:

Aleeya said...

pandai2 anak ko aida..alhamdulilah sejok perot ibu kta yg ngandong ni kan..:))

Aida said...

yaya, alhamdulillah .. berkat mr hubby yg bersungguh mengajar kot .. esok damia pun bijak jugak .. skang ni pun dah ada skill kan .. :)