Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, July 1, 2010

Join Lah Contest .. :)

Aku saja nak tlg promo contest .. disebabkan aku dah tak bley nak join, makanya aku hanya boleh tlg promo je .. korang kena pegi kat sini -> http://aleeya01.blogspot.com/

---> Ada contest lagi okeh. La ni sape2 ley masok.. Simple je giveawaynye. Nama contest ni Contest Tudung Kesayanganku..aku tau korang sure byk koleksi tudung kan.
Korang dialu alukan begambo ngan tudung yg plg korang ske pakai or salu pakai, selesa pakai or dlm erti kata len tudung kesygn korang. Maybe tudung tu bf, hubby u olz bagi ke., kwn bek bagi ke....mak abah korang bagi kewww heheheh then joinlah contest aku...
Syarat2 nye senang je...
1. Of coz mesti ada blog sendiri, terbuka pada follower blog aku sahaja dan bukan lah pemenang dalam contest aku yang terdahulu
2. Amik satu pic korang dan begambo la ngan tudung yg plg korang ske pakai k. Then takyah wat entri panjang lebar..pas post satu gambo korang dan tudung cun korang tu...korang tag lak 2 kwn korang utk wat contest ni gak ..(pas siap semua link kan entri contest korang kat entri aku yg ni supaya aku senang nak check nanti)
3. Link kan kat sidebar u olz banner contest aku tur
4. Contest ni berjalan dari 1 Julai hingga 31 Julai 2010 dan pemenang2 akan dikontek thru blog masing2...
5. Hadiah pertama, kedua dan ketiga akan menerima hadiah masing2 sorang satu tudung ARIANI yg original dari harga2 yang berbeza. Means tu phm2 la yer, tempat pertama tudung Ariani dia mahal sikit la dari tempat yg ke 2 dan ke 3 huhuuu...Kesemua tudung ini adalah yg baru okey ..bukan yg terpakai tauuu hehhehehe
Okay jgn lupa joinnnnnnnn yer...selamat mencubaaaaaaaa!!!!

4 comments:

Aleeya said...

wahhhhhhhhhh teharu aku..tlg pomot tu..tq aida..lebiuuuuuuuuuu, sori la ko takleh join eyh :p...hehehehe jgn mareeee, tq yg...

Aida said...

yaya ~ aku bab promote ni mmg suka .. kat opis ni pun, tu lah keje aku skang ni .. hahaha
kena lah promote kan .. baru ramai peserta ..
lebiuu tooo

Aleeya said...

wei nak dating ke ..hehe bestnye dating..ala2 zaman bechenta hahaha, aku balik kg aku kampar minggu neh, nnt masing2 free ley la jumpeeee ..kita dating sesama eyh..

Aida said...

yaya ~ dating & eating .. aku pun minggu ni balik melaka .. so, nanti kita set time ye .. bawak damia skali !