Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, March 7, 2011

I am 32 Today .. :)


Alhamdulillah .. genap dah usia aku hari ni 32 .. sangat bersyukur kerana di saat usia menginjak ke angka 32, aku dikelilingi org² yg aku sangat sayang .. tak terucap kata² sayang tu cuma sentiasa akan mendoakan org² disekeliling aku di panjangkan usia dan diberikan kesihatan yg baik .. Insya'allah ..
Buat suami, terima kasih kerana melayangkan sekeping kad .. walaupun hanya sekeping kad, tp cukup bermakna .. buat Adin dan Dina, terima kasih sbb nyanyi kan lagu happy birthday buat mama pagi tadi .. err walalupun aku yg suruh .. hahaha ..
bila dtg opis pagi tadi, tengok ada dah surprise atas meja .. dari vogue mama aka my boss .. pastu dah tenghari skit, my lovely kakak bg bunga plak .. aduhaiii .. malu pulak bila dapat bunga ni sbb sepanjang hidup dapat bunga baru 2 kali je .. time konvo pun tak dapat bunga .. hahaha .. apa punya sempoi lah aku ni .. oklah .. sempena usia aku yg dah 32 tahun ni, aku cuma mengharapkan yg terbaik akan berlaku pada kehidupan aku yg akan dtg .. dan tambah anak jugak lah .. sbb jeles tengok eZa dah ada 3 anak .. hehehe ..
kad dari mr hubby .. romantik nya kad ni .. luv u so strong lah yang!!
ni dari mama vogue

last but not least, from my lovely kakak .. :)

9 comments:

Marsha~ said...

happy birthday Aida.... Semoga panjang umur, murah rezeki.... tambah baby tahun ni... ihikss

Aida said...

Amin .. thanks marsha .. Insya'allah .. tengah bekerja keras ni .. hehehe

Hana Hassan @ Riko Hana Chicka said...

happy Besday Aida.. :D

eZa said...

Happy birthday beb!

Rezki tak ke mane.
Teruskan usaha! Chaiyo!
;)

Aida said...

tq hana ..

thanx eza .. Insya'allah ..

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. Selamat hari jadi aida.. selamat panjang umur, murah rezeki dan mendapat keberkatan hidup di dunia dan akhirat.. dikelilingi insan yang menyanyangi kita terasa cukup indah dunia ni kan..

Aida said...

terima kasih kak hanis .. pada keluarga adalah lebih penting dari org lain .. :)

Mrs Zamzuri said...

happy belated birthday babe! sorry lambat wish sbb super busy! semoga ko bahagia forever with ur family!

Aida said...

Qmie, thanx and Amin .. :)