Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, March 28, 2011

Selamat Sudah ..

hari ni dah mula keje balik .. cukup dah rehat 2 hari tp banyak lagi barang tak habis aku punggah .. baju anak semer dah settle aku lipat tinggal nak masuk dlm kabinet baju je sbb tu semer stock raya .. utk baju mr hubby, aku belikan dia t-shirt keje .. jadi bley terus pakai .. utk aku plak banyak kain ela .. perghhh nak tempah lagi .. hp aku yg aku sayang ni plak dah mula menunjukkan tanda² yg dia semakin nazak .. alahaiiii .. time ni plak lah dia nak sakit .. hmm .. takpe .. akan ku usahakan utk membaik pulih diri kau ye n95 ..

banyak benda aku nak share pasal bandung .. entah kali ke berapa dah kan .. hehehe .. gambar mmg banyak .. tp nanti aku pilih jelah mana yg best ye .. pastu ada lah beberapa information utk kengkawan yg akan pegi bandung nanti .. tp yg paling penting skang ni, duit rupiah tengah mahal lah .. barang sana pun dah naik harga .. aku siap berkira nak beli sbb kalau harga lebih kurang kat kl baik aku beli kat kl je .. mcm contoh baju kemeja mr hubby .. harga lebih kurang mcm kat kl utk brand renoma .. jadi baik aku beli kat kl je ..

pada aku kalau pegi bandung, carilah yg branded .. kalau takat beli yg brand biasa², beli jelah kat kl sbb lagi murah dan kualiti .. kat sana pun kalau branded mahal skit .. yg penting kena rajin pilih dan tengok detail .. mcm aku ni habis aku sepahkan kedai tu .. hahaha .. baru puas hati .. dorang pun faham .. kita nak yg berkualiti tp murah .. hehehe .. ok .. nanti aku sambung ye ..

4 comments:

Hanis Azla said...

betullah aida.. klu ke bandung mmg cari brg branded.. dptlah harga murah sikit.. t-shirt anak2 pun kualitinya lebh elok sikit kat sana dgn harga yg kurang sikit dr kat sini.. tak sabar nak tgk gambar org tu di bandung..

Aida said...

kak hanis, hmm betul kan .. Insya'allah esok aida akan upload kan .. hehehe

Marsha said...

tak sabar nak tunggu ni.....

Aida said...

marsha, hehehe .. sabar dong ..