Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, March 10, 2011

Lunch & Dessert

Bila dapat visit hotel dan food testing, confirm terbayang makan yg best, enak dan superbbbb sedapkan .. aku terbayangkan dessert dia .. segala kek yg ada .. segala ice cream yg berwarna warni .. dan segalai bagai jenis puding ... perghhh .. heaven lah ..
jadi bila aku ada lawatan ke hotel Armada, mmg suka lah .. hotel ni mmg hotel lama .. tp baru ni dorang ada buat renovation .. dah cantik dah hotel tu .. yg paling kelas, pakcik yg tlg bukak kan pintu utk kami tu sangat baikkk .. yg paling paling paling kelas, english dia u ols .. mantap gitu .. aku yg english tak berapa ni, nak je berguru dgn dia .. ;p
sbbkan dewan dia masih under final touch up, jadi aku dan boss aku dijemput utk food testing terus kat dewan makan .. awesome kan!! visit je dapat makan .. dan food dia mmg best kecuali ikan dia je tak fresh .. aku suka dah kuah kari dia, tp ikan dia je .. mmg bau kuat sangat .. ikan tu mmg banyak, tp ikan yg aku amik tu je yg tak fresh kot sbb meja sebelah tu ngap sampai ke tulang .. janji, perut gue kenyang dehhhh ... :)
ni lauk yg aku amik .. sayur tu mcm dah terlindung je kan .. ada tofu goreng kailan, sotong goreng kunyit, kari kepala ikan dan fillet fish berlada ..
utk dessert, aku pilih ni je .. yg mousse tu mmg sedap .. tak manis .. tp aku larat makan separuh je sbb dah kenyang .. sekian terima kasih .. hehehe

2 comments:

Fieza79 said...

walawehh sedapp dn superbb desert tu...dh lama tk dpt mkn2 tk hengat kat hotel...lama tk gi kursus sebenarnya hehee..

ole2 dh smpai jap td..tq aida...!

Aida said...

fieza, makan free saya mmg suka .. lebih lagi kalau kat hotel .. ahaksss ..

dah sampai ye .. Alhamdulillah .. :)