Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, March 1, 2011

Meh Silat!

kalau ada majlis kawin kat bandar² besar, jarang benar dapat tengok org bersilat kan .. tp kalau kat kat bandar² kecil masih ada lagi show utk org bersilat .. tp ni semer yg sukarela lah .. takde paksaan .. mcm kebetulan cousin aku kawin tu, ada pakcik aku dan sepupu aku yg sudi utk bersilat .. sepupu perempuan aku punya husband pun nak bersilat gak .. tengok bunga mmg jenis yg expert punyalah .. cuba kalau aku yg buat .. hahaha .. harus bunga² cinta yg keluar .. wakakaka ... tp utk makcik² yg ada kita org sempatlah berpoco-poco .. bukan berpocong-pocong ye anak buah ku sayang .. sentap je dengar dia sebut pocong-pocong .. choyyyyyy

ni lah pic org bersilat .. pic 1,2,3 & 4 adalah relative aku .. yg 5&6 tu sukarelawan .. hehehehe

4 comments:

Hanis Azla said...

teringat pula lagu silat yg mcm kat cerita dolu2 bila tgk gambar silat ni.. he..he.. mmg skrg ni jarang benar nak dpt tgk org silat masa wed kan..

Aida said...

kak hanis, betul tu .. teruja bila dapat tengok org bersilat .. tp takut pun ada takut org yg bersilat tu naik sheikh .. hehehe

Balqis Qistina Azween said...

macam silat pult jerk !

Aida said...

silat pult tu hapa ???