Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, November 17, 2008

Adin Graduation Day

Sabtu lepas ada majlis penyampaian hadiah dan sijil² utk kanak² ribena .. hahaha .. tak lah .. kanak² yg sekolah kat Tadika Islam Al-Humairah, Prima Damansara .. kira graduation day lah .. tp taklah se'gah' tadika lain .. tadika adin ni bercirikan Islam dan menekankan aspek Keislaman .. mana lah tahu kot² adin nak jadi ustaz kan .. alhamdulillah .. sejuk perut aku mengandungkan dia 9 bulan .. adin keluar awal dari tarikh jangkaan, so 9 months je dia duk kat dlm perut aku ni .. ;)
Program start for registration on 7.30 till 8.00 am .. dlm pukul 8.10 kita org pun sampai .. ingatkan kami dah terlewat, tp masih ada lagi yg lewat dari kami .. mcm biasa start dgn ucapan pengetua, owner tadika dan tetamu khas yg di jemput .. aku agak bosan dgn ucapan dari tetamu khas sbb ucapan tu ada berkait pasal politik .. come on man .. kanak² ribena punya acara pun nak sentuh pasal politik ke .. pls put it away and pls back to the track next time ok ..
after a while, kanak² ni pun memulakan acara .. 1st acara adalah dari kanak² 5 tahun yg mana adin jadi captain kapal .. owwwhhh terharu rasa .. really proud to be your mom even i'm always a tarzan at home .. hahaha .. acara bergilir² dgn student yg 6 tahun ..
finally, kemuncak bila acara penyampaian hadiah dan sijil .. adin dapat no 3 dlm klas, pastu subjek terbaik (bahasa arab) dan juga hadiah utk kehadiran terbaik .. kehadiran terbaik tu with sofea .. tp lupa nak tangkap sofea utk pic together with adin .. next year pun akan hantar kat tadika ni jugak .. tak kisah lah kalau adin tak pandai cakap omputih skang ni, nanti mama tetap akan hantar english lesson for u and adik ok .. here the pic ..







** hp aku pun habis bateri .. hangin jeeeee sbb tak sempat nak amik pic adin with the jubah
next year ok !

4 comments:

eZa said...

alhamdulillah... :) congrats adin! ;)

Aida said...

tq aunty eza .. :)

The Journey.. said...

congrats adin. pesanan utk mak.. lenkali kalo ada event besh2, bawak la 2 camera. hahaha.. semenjak dah pandai nak guna hp camera.. digicam dia lupa teruih naaa..

Aida said...

tu lah kan .. mengong je kan .. confident je bateri cukup .. sudahnya, banyak yg tak dapat amik .. frust gak ..