Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, November 21, 2008

Lovely TAG

Tag yg aku dapat dari eZa ni berkaitan dgn cinta² ekk .. mehh kita tengok apa jawapan aku ye ..

1. When was the first time you met him/her?
Jumpa 7 tahun lepas kot .. masa tu aku join utk perhimpunan IT anjuran kolej (attend short-courses) .. company dia one of sponsor

2. What do you feel?
Aku tak suka dia masa tu sbb dia kerek .. tp time tu tak botak lagi .. sorry dear ..

3. What do you feel right now?
I really love him !!!!! Alhamdulillah ..

4. If your enemy do anything that you hate, what will you do first?
Jumpa terus je .. pastu aku tanya "Ada masalah ke ?? "

5. Give 5 characters that you have:
Aku suka tido
Aku suka baca novel
Aku suka jalan²
Aku suka makan kek
Aku seorang yg pemendam perasaan

6. If he/her broke your heart, what's your action?
Alahai .. ni yg tak best ni .. tak nak citer lah ..

7. What character you like towards him/her?
Sangat lah cool tp laki aku tu mcm pendiam

8. Who is the name of no 1?
Selalunya kalau bab emergency, mesti letak nama hubby kan .. tp kalau bab wasiat mesti nama mak atau nama anak² .. apsal ekk ...

9. If your lover become your enemies, will you hate him/her?
Kalau dulu, kebanyakan nya dah jadi kawan baik .. tp utk yg skang ni satu je .. --> Pls away .. can't imagine !!!

10. The most memorable thing he/her had done for you:
Mr Hubby tu bukannya romantik .. rasanya 1st and last lah aku dapat bunga .. sampai skang ni takdenya dia nak bagi bunga ..

11. The most memorable thing that he/she have said to you?
Kita kawin jom ..

12. To the person that always supports you?
Ayah, mak, Mr Hubby, Adin, Dina, along, aziah, dila, nurul, mak angkat, abah angkat, sedara angkat, kengkawan dan semer lah .. luv u always and forever AND TILL MY LAST BREATH


13. 5 person to tag? + another 5! :P
Kak Ida

** yg lain semer eza dah tlg tag kan .. :)

3 comments:

ierdahaszahida said...

adoii...tengah sibuk buat gaji pun ada masa nak taq orang ye...

eZa said...

terjwb sudaaaa ;)

Aida said...

to kak ida,
yelah kak .. cek dah hantar bank, payslip dah edar .. jadinya baru lah jawab ...

to eZa,
hahaha .. pecah kaca pecah gelas, sudah baca harap lah balas kan ...