Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, November 12, 2008

Motor Punya Hal


Korang tengok motor ni mesti takde apa yg menarikkan .. tp, sbb motor nilah jugak the kiddos jadi tak tentu arah .. kejap² di pandang .. kejap² di panjat ..kejap² dah berangan atas motor .. kejap² di ajaknya tuan punya motor berjln .. sampai atuk pun jadi mangsa utk bawak the kiddos pusing taman .. alahai motor .. glemer betul kau ye ..
motor ni milik adik ipar aku a.k.a cupin .. adik ipar aku ni mmg minat motor² klasik ni .. dia antara org kuat magazine Skuterama .. korang pernah baca tak ?? bestlah magazine tu utk info pasal motor, bike week, bengkel motor yg murah dan apa je lah ..

Oya, Amir dgn Adin

pandai ke nak bawak tu ?

pose dulu baru jln ..

Aktiviti ni masa aku kat melaka mingu lepas .. baru nak publish .. hehehe

6 comments:

The Journey.. said...

kalo adik ipar ko org kuat skuterama.. mesti dia kenal X BF ku.. hahahahah...

Nor Aida Abdullah said...

uik .. yg mana satu x bf ko ..

The Journey.. said...

hahahah.. .topppp secrett... dah ada anak pon dia..

Adilah Abdullah said...

adik ipar awak tu bukan orang kuat skuterama tapi owner skuterama

Nor Aida Abdullah said...

hmmm .. aku tertanya² sapa kah gerangan nya .. dua² dah kahwin .. tp yg ada anak sorang je .. sorang lagi tu belum ada anak .. hmmmm ??? org mana ye ??

Nor Adilah Abdullah said...

mmmm