Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, November 14, 2008

Kl Central

lunch tadi jumpa eZa kat Secret Recipi, KL Central .. kuih tat punya pasal kan .. tp kalau takde kuih tat pun, sure aku ajak eZa pegi lunch .. hari jumaat ni rehat panjang .. kalau dulu aku rajin bangatttt pegi gym kat opis .. tp lately ni jadi malas tahap gaban .. bila lah aku nak rajin balik masuk gym ni .. tp, kelas aerobik dah start dah minggu lepas .. so, far mmg masih boleh ikut cuma agak pancitttt skit .. ni sbb lemak tu dah berkembang dan menguasai diri aku .. hahaha
mcm biasa, amik pic 2-3 kerat .. aku ngadap benda yg sama mcm aku makan dgn kawan aku hari tu .. air ice lemon tea, eza minum air apple juice then ada lagi dessert yg mana aku amik 1 slice choc walnut dan eZa amik pie ayam kot .. itu pun pic pie dgn kek aku tak amik .. kat eZa ada kot ..


4 comments:

eZa said...

ceh! sengal lah muke aku dlm gambo tuh :P

thx wei bwk kan tart tuh.. jauh lak tuh dr mlake.. tp mmg sodap! :D

Aida said...

ehh .. dah pecah dah rahsia kau tu .. next time, kita dah tau mana nak beli kuih tu kan .. ko dah bedal satu bekas tu ke ?? ;)

The Journey.. said...

syioknye makannnnnnnnnnnnnn......... aku MC ari nih. sob sob..

Aida said...

mc awat hah ?? nanti kita pi makan yg lain lak ye ..