Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, November 3, 2008

~MARYAM ARIFFIN'S WEDDING~

hari jumaat lepas, ada jemputan utk maryam's resepsi di Kampung Pengantin, Ampang .. aku tak pernah lagi pergi ke tempat tu, tp kalau ikut dari Qmie's direction mmg mudah sekali .. masa memula sampai tu, mmg terpegun lah sekejap tengok tempat tu .. wahh .. ada konsep lagi .. tp kali ni bukan konsep garden wedding .. tp, bali concept .. that's why maryam pakai baju style bali .. kita org ni, kalau ada majlis kahwin barulah dapat jumpa semer sedara mara yg tak pernah jumpa .. kadang tu bila selisih dgn si polan ni, ohh sedara aku rupanya .. cisss .. kes mcm ni pun ada kan .. tp seriously, kita org akan berjumpa secara meriah bila time kenduri kahwin je .. kalau raya, tak semer yg akan berjln sesama kan .. jadinya, masa sampai je tengok org tak ramai lagi .. aku dan mr hubby prefer utk duk area tetamu biasa sbb senang dgn anak dan senang nak makan .. aku pun tak kisah je .. sama je depan ke belakang .. cuma tak special je kan .. sedara belah mak ni mmg ramai sangat .. aku sendiri pun tak kenal .. hehehe .. korang tengok jelah pic ye ..














2 comments:

eZa said...

bosan je muke pengantin laki tuh.. hehehe :P

Nor Aida Abdullah said...

mahu tak bosan .. punyalah ramai sedara mara yg dia sendiri tak pernah nampak masa dia org bertunang .. gilerr punya ramai ...