Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, October 30, 2008

Chilli's Time

Lunch tadi dapat gak aku dgn eZa dan Qmie utk lunch kat Chilli's .. patutnya minggu lepas masa aku gigih ke nilai tu .. hehehe .. sorry eza .. but this time, mmg on kan ..
Qmie fetch eZa kat opis .. aku lak gigih naik cab .. wakakaka ...
masa sampai je, tengok dorang dah siap order dan dah dapat air .. aku pun orderlah mango juice dgn apa tah .. tengok gambar mmg menarik .. ku pikirkan pedas campur manis skit .. tp, lebih manis dari pedas .. salah pilih ... hehehe
lepas air aku dah sampai, kawan Qmie pun sampai .. dia ni muka mmg mcm wife si fazley yg penyanyi tu .. so sweeeeeeeet gitu .. aku pun suka tengok muka ieza ni .. tp, dia mmg takde walau sekecil kuman pun darah dgn bini si fazley tu ..
dia order mash potato dgn juice apple je .. sbb mash potato tuh mmg superb, aku pun order gak menggantikan makanan aku yg tak sesedap mana ... hehehe
apa pun, lepas dah jumpa dia org ni kan mcm² aktiviti dah kita org buat .. lepas ni aktiviti apa plak ye ?? kalau tengok kat blog eZa, qmie ajak pegi buat facial .. aku ??? facial ??? wakakaka


mash potato yg superb !!

makanan aku yg ok lah ...

makanan eza .. sedap gak ..

qmie tengah layan sandwich dia .. tp mcm burger je ..

eza pun melayan gak .. :)

qmie with ieza

aku dan juga ieza ...

UTK ADIK-ADIK AKU ADILA DAN AZIAH, SORRYLAH .. AKU TIPU JE KATA TU WIFE SI FAZLEY .. KORANG PUN PERCAYA JE KAN .. HEHEHE

5 comments:

eZa said...

facial??? ehehheseumo idop aku x penah g facial! :P

Nor Aida Abdullah said...

tulah pasal .. qmie kata terapi utk muka .. aku dgn terapi ?? perghhh

Iza wonders... said...

hi aida..hehe..tengok gambar mash potato tu tiba2 rasa lapar laks..hehe..

Nor Aida Abdullah said...

iza, takpe .. nanti kita pegi lagi lah ye .. kali ni pegi lepak lama skit sambil makan mash 4-5 pinggan .. hehehe

Iza wonders... said...

hehe..betul tu..baru puas kan?kali ni nak order triple play sekali..hehe