Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, October 15, 2008

Weekend Activity Part 2

Ya ampunnn ... baru lah hari ni senang sikit nak berblog .. dah settle gaji aku dah boleh senang lenang lah pulak kan .. sambung balik citer weekend yg lepas .. korang pun tau aku hari sabtu dah jadi F1 driver, so ni citer utk nak balik ke kl lak .. kalau semalam aku amik lebih kurang 1 jam setengah, masa nak balik tu aku cuma amik 1 jam 15 minit je utk sampai kl .. bravo .. sure pakcik akan dapat banyak saman .. hehehe .. sorry uncle .. have to !!
dlm pukul 1 sampai umah, terus iron tudung sbb baju dah siap gosok .. tukar baju anak semer dan tunggu hubby siap kita org pun geraklah ke rumah eza .. aku sampai je, qmi dah nak balik .. hmm .. nak buat mcm mana .. kalau dorang yg ipoh tu punctual, sure aku sampai awal umah eza .. menu nasi tomato with ayam sambal dadah (angkara zedd) dgn spaghetti meat ball .. perghhh .. makan tak hingat kau .. mmg aku kosongkan perut dari ipoh lagi .. betullah kata zedd yg ayam sambal mak ada letak dadah .. aku bedal 5-6 ketul gak ayam tu .. nasi pun tambah tak hinggatttt tau .. habislah badan aku akan bertambah dan terus berkembang dgn jayanya ... lepas tu aku relax jap, sbb nak tunggu kak lina .. ni pun antara org yg lebih dari 10 tahun tak jumpa .. kak lina dah ada baby umur 2 tahun .. dan sampai ke hari ni, kita org ni masih tertanya² siapakah hubby kak lina sbb kak lina ni perahsia org nya .. ikutlah kak lina, asalkan bahagia .. hehehe
adalah aku amik gambar dorang .. tp tak banyak sbb aku lebih suka makan dari bergambar .. hahaha
Left to right : Dira & Kak Lina

2 comments:

The Journey.. said...

kenapa kak lina nampak lain sgt? ko jemput dia g open hse rumah ko tak nanti?

Nor Aida Abdullah said...

aku ajak dah .. tp katanya jauh .. aku kata sekali seumur hidup pi umah aku .. senang dan dekat je .. nanti aku usha dia lagi .. dira kau rasa lain tak ??