Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, October 10, 2008

Lunch Date ..

Dari semalam eZa dah usha aku tany pose ke tak hari ni .. aku dgn semangat cakap tak sbb hari jumaat lepak lama .. jadi, ingat nak lepak gym .. tetiba eZa ajak lunch .. wahhh .. semangat aku nak pegi lunch sbb dari hari selasa dah start ganti pose .. jadi ada baki lagi 3 hari utk ganti pose sebelum aku sambung buat sunat 6 pulak .. :)
citer bab lunch ni tadi, qme amik aku kat opis sharp 12.15 noon dia dah sampai .. aku ni je terkedek² tengah turun tangga dari opis .. pastu terus ke amcorp mall .. padahal kalau ikut deal dgn eza sama ada ke MV atau kl central .. tetiba je pagi tadi gak tukar ke amcorp mall ... tak pe lah asalkan lunch together² .. aku ngan eza meal sama tinggal lagi eza amik yg new promotion .. aku ni mcm biasa black pepper gak yg menjadi pujaan hati .. wakakakaka .. qme amik lain dari yg lain .. so kita org makan sambil chit-chat tak hingat .. pastu amik gambar sampai org keliling pun duk pikir budak 3 org ni dah takde keje asyik amik gambar .. apa pun, kisah qme dgn tunang dia tu buat aku gelak tak henggattt .. sabar qme .. lagi 6 bulan je lagi .. pastu takde dah gaduh² manja tu lagi ok .. lepas ni kalau gaduh pun rasanya gaduh sapa kena bangun tukar pampers anak .. hahaha .. ok, enjoy viewing beb ...


4 comments:

The Journey.. said...

thanks beb for the treat. hehe.. rajin2 lagik ajak kiteorg naaa....

Nor Aida Abdullah said...

no problem .. bab member aku layan jerrr ...

eZa said...

gambar oren mode! kelas!
ehhehe thx wei... really enjoy it!
terjalin kembali persahabatan ;)
*ayat jiwang yg skema lg poyo* :P

Nor Aida Abdullah said...

wakaka .. next time aku menang lagi, aku blanja korang ye .. c u guys this sunday .. :)