Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, November 21, 2008

Creamy Spagetthie

dinner smalam aku malas sangat nak masak .. dgn hujan yg lebat dan amik anak pun dah lambat sbb jln jammed .. yg aku tau, aku membuta je dlm kete masa tu .. hehehe
smalam, duk tanya mr hubby nak makan apa dia cuma jawab "apa je" .. sampai kalau tanya anak pun, dia org pun akan jawab apa je mama .. kira APA JE tu dah ayat sebati lah tu .. pikir punya pikir, sudahnya aku decide nak buat spagetthie .. sbb dah lama tak makan dan teringin nak makan .. kalau org lain mesti buat yg bolognaise kan ?? tp aku lebih suka yg creamy sbb the kiddos sure akan habiskan .. mcm biasa, aku beli je barang kat market max value beli ayam, hot dog, susu, cheese, tepung jagung, campbell soup dgn spagetthie .. sampai je umah aku celur dulu spagetthie tu .. pastu baru masakkan dressing dia .. dlm pukul 8.30 dah siap .. suruh the kiddos makan .. hmm memang habis sbb the kiddos lg suka creamy dari bolognaise .. aku pun mmg sangat suka .. mr hubby pun makan licin walaupun dia kurengggg skit bab spagetthie ..
ok .. tu jelah laporan utk hari ni .. hari ni ada kursus 2 hari .. sibuk² kursus pun aku sempat blogging kan .. huhu .. ni tengah break .. sbb tu aku gigih up date .. daaaa



2 comments:

ierdahaszahida said...

sedapnye....kak ida nak resei nye boleh tak?...rasa nak buatlah ...

Aida said...

boleh aje .. nanti kita bg ye ..