Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, November 17, 2008

Hadiah Utk Adin

since adin dah tingkatkan prestasi, aku dgn mr hubby bg dia hadiah .. tp taklah hadiah yg mahal² dan ada brand .. selalunya aku dengar org akan beli ps2 or maybe ps3 .. tp pada aku cukuplah play game yg sambung kat tv .. lagi pun dia kecil lagi utk diajar benda² yg mahal semer tu .. sabtu mlm, ajak mr hubby pegi pasar mlm jln tar .. lepas dah makan mee sup utara, kita org jln² kat mydin .. so, dah jumpa bendanya tu terus bayar dan test kat kaunter .. harganya mmg murah tak lebih dari rm30 .. seriously murah dan berbaloi .. i don't care what people will say .. my money, my kids .. so, who cares right ??


**serious kan ..

**adik pun tunjuk skill

**finally the score .. not bad ..


aku tengah timbangkan utk pergi bercuti .. ermmm .. mcm nak ke bkt tinggi or maybe genting terus .. any idea ???

8 comments:

Nurmala said...

tak pe la..
syukur la setakat dapat mngegmbirakan hati anak² kan??

Aida said...

betul tu mala .. lagi pun beli memahal ni, membazir je .. kalau dorang dah besar esok, boleh lah sbb dah pandai jaga barang ..

eZa said...

alaa teringin nih nk g genting! kene la gak ajak hubby camnih ;)

Iza wonders... said...

rm30?? mcm tu i pun nak beli untuk diri sendiri..hehehe...(maklumla anak takder lagi) hehe

The Journey.. said...

eh eh iza.. bukan ko ada ps2 ke kat rumah? xbox pon ada.. aku rasa dah berhabuk dah kot game tuh kat rumah ko..

aida, betol jgn diajar benda mahal. nnt rosak cepat, kite yg sakit kepala. hahaha...

Aida said...

kan qmie .. bebudak zaman skang ni semer dah makin canggih .. tp takpe, bila dorang dah besar esok boleh lah aku bg yg lain kan ..

MAMA ADIB said...

wah aida murah bangat he he

bab nak berct tuh pe kata kita pakat buat percutian reramai ajak cik ida tuh skali dan sape2 lagi yg berminat mesti syiok

Aida said...

alerr mamaadib .. kita cari yg murah je sesuai lah dgn tahap keganasan dorang .. pasal cuti tu, mcm best je kan .. jom lah kita buat rombongan cik kiah .. hahahah