Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Saturday, November 22, 2008

Yippi .. 5 tahun dah ..

pejam celik-pejam celik kejap je dah 22 November 2008 .. tarikh ni kena ingat sbb tarikh kelahiran putera sulung aku .. Muhammad Azadin Bin Sallehuddin .. tarikh mmg aku dapat adjust sama dgn Mr Hubby cuma bulan je berbezakan .. kira ok apa dapat tarikh sama kan .. hehehe
sbb tahun ni birthday adin jatuh hari sabtu, memula tu plan nak celebrate yg meriah lah .. tetiba kena lak kursus .. dari hari jumaat sampai lah hari sabtu aku kena kursus .. nak tukar org dah tak sempat sbb majoriti ada yg dah pergi masa 1st session .. jadinya mama cuma beli kan kek utk gantikan celebration tu .. apa pun, mama tetap ingat birthday anak² mama .. awak dua org (mungkin akan ada lagi) harta dunia akhirat mama ..


*tengok apa tu ?? ke tengah duk fikir hadiah ke ??


2 comments:

eZa said...

HAPPY BIRTHDAY ADIN!!! ;)

Aida said...

tq aunty eza .. nanti mama buat yg proper nya, aunty dtg bawak nawfal ye .. boleh main tembak² ..