Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, November 25, 2008

Hujan Yang Renyai ..


Pic kat atas ni last sunday .. waktu tu mmg hujan renyai .. the kiddos ni share payung while me & mr hubby redah je sbb mama ada tudung abah lak pakai news paper je .. ok kan ?? aku suka pic ni sbb nampak sangat lah yg abg tu ala² caring tapi kannnnnn tak fair sbb adik kena hujan gak .. sambil dorang jln sesama tu, mulut memasing sungguhlah bisingnya .. tp, tulah namanya anak .. mak ayah basah takpe, jgn anak² yg basah ..

4 comments:

dill~noor said...

sweetnye budak2 nie =)
adik tu rambut kerinting asli die mmg comel sgt..

Aida said...

huhu .. dila .. cepat lah keluarkan baby tu .. nanti boleh kak aida gomol² dan gigit² .. pastu dah nangis kak aida pulang balik ..

dill~noor said...

hahaha..kejam gile kak aida =)

Aida said...

ishhh tak kejam lah ... kira ok apa kak aida pulang balik .. kalau kak aida buat harta terus, tak ke naya tu ..