Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, November 20, 2008

Dating ..

smalam kan lepas habis je klas aerobik (serious aku join aerobik ok) kita org ie kak ida, rostam and aku balik naik van sapu dari jln dungun ke kl central .. jimat tau naik van sapu ni tp takde insuran .. hahaha .. asalkan aku sampai cepat udahhh lah .. yg lain semer tolak tepi .. lg pun, time ptg² mcm ni susah nak dapat cab .. klas aerobik aku tu setiap hari rabu dari jam 5.45pm till 7.00pm .. enjoy beb sbb sambil keluar peluh korang boleh release tension skali .. pastu cikgu lak pasang lagu ala² disko smalam .. perghhh dah mcm clubbing lak kan dgn sound system yg sodappp .. so, sampai je kl central kita org ni teragak² nak minum ke tak .. mcm kak ida dia nak terus balik seremban .. aku ni sahih lah naik komuter sampai ke kepong central dan tam naik putra sampai ke kerinchi kottt .. sudahnya, kita org setuju nak minum dulu .. pastu masing² blurrr nak minum kat mana .. hahaha .. kak ida jugak lah yg putuskan kat mana nak minum .. sudahnya landing kat warong kopi .. not bad .. teh tarik utk 3 org, roti bakar 2 set dan roti bawang .. semer ni makan share .. dah separuh makan, baru teringat nak amik gambar .. sudahnya ni jelah hasil bergambar ..

ni je yg aku makan .. boleh caya tak ??

roti bawang

kak ida .. peace... :)

kakak tengah carik² nak bg sama rata ..


me & rostam .. rostam stil Y.S.L. .. ada nak kenal ??

kak ida & tam

Waktu nak posing bertiga, punyalah susah .. tp, berkat kesabaran akhirnya berjaya jugak .. We've made it !!! Peace ..

1st trial ..

2nd trial

Finally ..

Pic last ni, pic testing .. nak tengok cantik tak kalau aku buat aksi mcm ni .. bluweeekkkk !!!

5 comments:

eZa said...

beb! bhy tuh kalau lelaki still single & available. takot **y. ahahhaha byk kes dh nih!

best nye aerobic. rindu nk sport blk... ;)

Nurmala said...

i likeeeeeee roti bawang..

Aida said...

eza ~
ehh .. dia serious man .. cuma tak jumpa lagi wanita sejati mcm kita-kita ni .. hehee

mala ~
akak suka roti sardin .. sukaaa sesangat .. jom kita lepak with blogger lain nak .. mcm best je kan ..

dill~noor said...

amboi paktam..skandal ngn 2 kakak..kikiki

rsnye selain sy takde sape pggl die pak tam kan? =)

RadenAnum said...

tu dia...ber aerobik rupa2nya kak aida, kak ida...pak tam pun join sekali???isk isk..:)