Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, November 3, 2008

Berjalan Ke Klang

Saturday, adalah event utk jln² ke klang .. yg utama adalah berjumpa the one and only nenek yg tinggal (adik-beradik arwah nenek belah mak) .. we called this nenek, nek muda .. tak tau lah kenapa tp mmg dari aku kecil lagi kena panggil nek muda .. alhamdulillah, lepas mengharungi jam yg gilerr akhirnya sampai lah ke rumah pak long din yg mana kita org dapat info nek muda ada kat situ .. tp, tengok nek muda dah pun ke rumah anak yg seterusnya .. pak long din's wife, dah pun siap masak .. kita org ni mmg tengah lapar gileerr lepas mengadap jam tadi .. so, makan mmg tak hinggattt sampai aku terlupa nak amik pic .. aku sambil makan sambil menyuap the kiddos 2 org tu .. nasiblah asam pedas tu tak pedas sangat jadi sambil aku makan, aku suap adin pastu suap dina .. tp rasanya mulut dia org lagi banyak dari mulut aku kot .. hehehe .. antara lauk yg ada, ikan kembung masak asam pedas, rendang daging dan sayur kailan .. mmg simple tp habis licinnn .. hahahaha
lepas dah kenyang, kita org pun lepak² sambil bercerita .. lepas tu, kita org pun beransur lah ke rumah busu maznah .. nek muda ada kat sana .. so, sampai sana mmg betul nek muda ada .. jumpa dan kenalkan diri masing² .. alhamdulillah .. nek muda still kenal kami lagi .. borak dan sambil minum dan makan kuih .. perut dah kenyang dah .. pastu last destinasi ke rumah mak teh pulak .. dekat je .. mak teh cuma goreng ayam instant, fries dan nuget .. the kidos tu mmg lah suka tp aku dan yg lelain pun layan jugak .. semer nya habis licinnn ok .. ada gak bergambar ..











3 comments:

The Journey.. said...

ko lepas geram ke hapa update skali 4, 5 entry? haha.. tp yg poco-poco tuh besh la plak aku tgk.. cm nak buat jek.. tp kat dewan aku tempat mmg tak cukop nye...

david santos said...

Really beautiful posting!!!
Pretty faces and pretty Family!!!
Congratulations!!!!!!!

Nor Aida Abdullah said...

bukan lah lepas geram .. tp sbb weekend tak bleh nak up date, aku buat terus isnin tu takut lupa .. poco² tu ok .. pentas kat area pelamin pun dah kira ok kalau nak buat pun .. hehehe :)