Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, November 26, 2008

BAD REPUTATION !!!!

smalam adalah hari bengang gilerrr aku .. mana aku tak bengang .. dah hujung tahun ni time tulah bank ni nak buat hal .. ada ke patut smalam boleh gaji tak masuk .. masa aku sampai tu mood mmg lah ceria kan sbb hari gaji .. tetiba tepat jam 8.30 ada member kat finance call cakap gaji takde lagi .. @@!!!**####
aku ni bila dengar gaji tak masuk mmg lah akan kalut sbb semer gaji dari ceo sampailah ke tahap pembantu am rendah aku yg control .. jadinya bila jadi kes mcm ni aku akan kejung sekejap kat bilik tu sbb sibuk nak call bank .. nak hentam bank time tu mmg tak boleh .. cuma aku mampu buat, talk nicely and then begging them to clear the gaji as soon as possible .. nasib baik haryana (officer bank) ni baik dgn aku .. nampak gaya, kenalah bagi dia diary dan calendar table next year ..
korang tau tak kenapa aku bengang .. sbb hujung tahun ni lah penilaian prestasi di lakukan .. so, bila reputation ni dah jatuh nampak gayanya takde peluang lah aku nak dapat A kannn .. syokk nya kalau dapat A .. sbb dapat reward melancong 3k .. sapa yg tak nak ?? sbb tu aku hangin je satu badan .. jadinya, hopefully sangat kes smalam tu tak diambil kira .. plsssssssssss

2 comments:

Nurmala said...

owh...marah sbb gaji x masuk ek??
hehehe

Aida said...

tak masuk pun satu hal .. tp jejas kan prestasi keje tu pun satu hal gak .. apa pun, belasah je lah ..