Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, November 6, 2008

The Craziest Blue Satria


Geram nya aku masa dtg opis pagi ni .. mr hubby tu tak larat nak drive sbb dah berjaga tengok bola .. jadinya mcm biasa aku lah kena drive .. dari rumah, jln tak berapa smooth dgn saki baki hujan semerlah .. so, once dah masuk highway sg buloh aku drive mcm biasa .. tak berapa laju dan tak berapa perlahan .. bila dah nak sampai ke exit jln duta aku maintain je lah bawak perlahan .. aku amik lane yg kiri sekali sbb exit jln duta ni turun bkt .. aku yg malas ni pun free lah gear sbb turun bkt .. tp yg aku bengang skang ni ada satu blue satria yg dari emergency lane tetiba nak pangkah depan aku .. sudahlah depan aku ni ada wish yg bawak slow mcm aku gak kan .. gap between wish and mine tak lah banyak mana pun tp si blue satria ni nak jugak masuk sbb dah kena hon dgn mamat² motor .. bila dia tak boleh masuk, dia hon aku bagai nak gila .. what the hell this man ???? takkan aku nak break semata² nak bagi dia masuk .. tak pasal je aku kena sondol dgn org blakang pulak .. aku pandang balik this stupid man, aku tunjuk kat dia signal mcm org takde akal .. elllehhh dia ingat muka dia yg ala² pelakon A. Galak dgn misai melintang tu aku takut ke ??? salah org lah beb !!! aku tak pedulik dan terus bawak kereta hingga aku masuk ke lane TnG ..
So, utk pakcik yg ala² A. Galak tu tlg lah bawak kereta dgn berhemah .. kau ingat kau sorang je nak pegi keje .. kalau dah tau nak kena masuk pukul 8pg, kau keluarlah pukul 7pg .. kalau pepagi lagi kau dah huru-hara, i'm very sure u will be miserable a whole day..

2 comments:

eZa said...

ko mmg gile bwk kete! xnk mengalah eh? hahahaha :P stands for your rights babe, but in a manner way k ;)

Nor Aida Abdullah said...

tp hari ni aku tak gile .. aku drive penuh berhemah sbb laki ku tido kat sebelah .. hahaha
kalau ada ruang, sure aku bg pakcik tu masuk .. masalah nya kete belakang aku pun dekat .. mcm mana lah kan ...