Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, November 24, 2008

Kisah Kursus 2 hari

HAVE TO attend kursus kat opis je .. dulu time kursus opis buat kat hotel .. sejak dah ada building sendiri, takde dah buat kat hotel .. duduk jelah kat opis tu .. kira cut cost utk bayar bonus kot .. hehehe .. ada ke ?? hopefully lah ye ...
Kursus aku kali ni iaitu Kursus Motivasi Dimensi II .. mean 2nd batch .. kursus ni fully conduct oleh Shamsuddin Kadir .. He's really major in financing .. korang boleh pegi laman web dia www.shamsuddinkadir.com
bila dah 2 hari aku join kursus ni, baru lah aku sedar selama hari ni aku seorang yg boros .. wakakakaa .. mmg lah aku ni boros sbb hantu shopping kan .. bila si hantu shopping ni dah tersedar yg selama hari ni dia banyak membazirkan wang, tetiba nak terasa insaf lak kan .. part yg ni buat aku gelak guling ok .. walaupun aku ni hantu shopping, aku dah asingkan duit utk anak² untuk further study dorang .. maknanya, duit dari dorang usia 1 hari tu aku duk kumpul dan simpan .. aku siap buat rekod lg tau .. dan yg paling aku bangga aku tak pernah usik walau 1 sen pun .. jadinya aku hanya shopping sakan duit aku sendiri .. apa pun, kursus ni mmg enjoy ok sbb ada part yg buat aku meleleh air mata .. hudusssss betul bila mak budak ni duk srot-sret srot-sret dlm gelap !!!!

ni lah en Shamsuddin Kadir

gilerrr lah aku drawing !!

sempat je kan ..

aku dan partner tari Aidil

tinggi nya en shamsuddin ni ..

all of us ..

4 comments:

The Journey.. said...

nak stop shopping ya?? jom facial. hahaha

dill~noor said...

hilang rindu tgk muke org2 psmb..hihih

Aida said...

Qmie ~
wakakaka .. aku rasa kan, kursus ni lah yg paling buat aku pening skit .. bukan apa, aku ni kan hantu shopping .. mcm mana tu .. jom cuba facial lak jom ..

dill~noor ~
see the mak yong in the pic ?? sama tak perut dgn dilla ?? huhu ..

Shamsdudin Kadir said...

Salam, terima kasih di atas kerjasama terbaik sepanjang kursus Dimensi Diri II itu.

Rasanya tidak sabar untuk datang lagi buat kursus Dimensi Diri untuk rakan Puan Aida yang belum menghadirinya.

ShamsuddinKadir.com