Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, November 3, 2008

Poco-Poco

ni citer lepas dah habis semer acara masa resepsi .. aku tak tau lak yg dia org dah prepare utk last acara .. biasanya masa zaman aku belia-remaja, lepas je habis majlis kahwin ni dia org akan gigih buat joget lambak .. tp zaman dah berubah kan .. rupanya ada poco-poco .. aku mmg tak pernah tengok org dance utk poco-poco ni .. kira syok gak tengok poco-poco ... tak lah kasar sangat .. lembut dan gemalai je dgn 2 step kanan, 2 step kiri, 2 step depan dan 2 step blakang suddenly clap your hand 3 times gitu .. hehehe .. jom kita tengok sapa yg join utk poco-poco ..

tengah memanggil sesapa yg wajib .. hehehe







2 comments:

MAMA ADIB said...

he he zaman my hb keja kat sg besi kerap bebenar aku kena paksa rela blaja dan menari poco-poco

sampai skrg fail

Nor Aida Abdullah said...

susah ke senang ?? tp kalau tengok dorang tu semer menari mcm senang ajooo .. hehehe